TextNext
TextNext

Annemiek GerbersIk ben Annemiek Gerbers, geboren in Groningen, maar woon alweer jaren in Amsterdam samen met mijn vriend en onze twee geweldige meiden. Oh ja, en onze hond Luna. Ook een meisje trouwens. Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest als tekstschrijver en autocue-operator in de televisiewereld, vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Nou ja, uitdaging: ik weet dat ik goed ben in het herschrijven, redigeren en corrigeren van teksten, dus was de oprichting van mijn eigen bedrijf een logische stap. Dat bedrijf heet overigens TextNext: jij levert de tekst, ik kom next. Om de puntjes op de i te zetten zeg maar. Ik doe dit vol overgave, empatisch vermogen en enthousiasme, want ik heb diep respect voor iedereen die een tekst durft te schrijven. Aan mij om die tekst vervolgens te perfectioneren.

Oh ja, mijn hart ligt bij het herschrijven, corrigeren en redigeren van kinderboeken. Hiervoor heb ik inmiddels meerdere opdrachtgevers. Maar ik ben van alle markten thuis. Of het nu gaat om boeken, tijdschriften, brochures of websites. Ik kan deze voor je herschrijven of corrigeren en meedenken hoe jouw boodschap nog beter over het voetlicht komt. Daar ben ik goed in en dat is mijn passie. Kennis maken? Leuk! Bel me gewoon, mailen kan natuurlijk ook of stuur een WhatsApp-bericht. Ik kom graag een keer langs en neem altijd wat lekkers mee…